Användbara appar för astronauter

Det finns en hel del appar som astronauter kan använda antingen när de tränar eller när de befinner sig på uppdrag. En hel del av dem är dock inte kända för allmänheten, liksom mycket av den teknik som rymdforskningen använder sig av.

Om du som privatperson behöver hjälp med apputveckling kan du använda dig till prototyp.se där du hittar relevant information och fakta om ämnet som du kan ha nytta av. Det finns också kontaktinformation på sidan och ett stort tjänsteutbud för den som vill komma i kontakt med företaget eller som behöver assistans när det gäller apputveckling. Det är lätt att tro att det bara är företag som anlitar den här typen av tjänster, men faktum är att även privatpersoner använder sig av den här typen av tjänster för att komma vidare i sin egen apputveckling eller för att följa upp en riktigt god idé.

Den som inte orkar genomgå den tuffa utbildning som astronauter måste ta sig igenom för att överhuvudtaget ha en chans att någonsin komma ut i rymden och arbeta med verkliga projekt i den miljön kan kolla in den senaste appen som heter Space Nation Navigator. Denna app kan bokstavligen erbjuda dig astronaututbildning från soffan i vardagsrummet.

Leave a Reply

mts_truepixel